2023 Yılı

 1) TED Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Merkezi tarafından 05.05.2023 tarihinde " XXII. Üniversitelerarası Cinsel Taciz ve Saldırıya Karşı İş Birliği, Destek ve İletişim Grubu Çalıştayı" düzenlenmiştir. Sunum ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen  tıklayınız.

2) Bu yıl XXIII. düzenlenen ÜNİVERSİTELERARASI CİNSEL TACİZ VE SALDIRIYA KARŞI İŞ BİRLİĞİ, DESTEK VE İLETİŞİM GRUBU ÇALIŞTAYI’na Çukurova Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir. Çalıştay ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen  tıklayınız.

3) ÜNİVERSİTELERARASI CİNSEL TACİZ VE SALDIRIYA KARŞI İŞ BİRLİĞİ, DESTEK VE İLETİŞİM GRUBU ÇALIŞTAYI” ında bize sponsor olan Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi, Giriş Kırtasiye, Bella Cakes ve Migros’a teşekkür ederiz. Ayrıca Çağ Üniversitesine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz. tıklayınız.

4) Çukurova Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “XXIII. düzenlenen ÜNİVERSİTELERARASI CİNSEL TACİZ VE SALDIRIYA KARŞI İŞ BİRLİĞİ, DESTEK VE İLETİŞİM GRUBU ÇALIŞTAYI Öğrcilerimiz. Çalıştay ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.