2022 Yılı

1)  TRT Çukurova Radyosunda 30 Mart 2022 çarşamba günü Akdeniz'den Toroslara programında saat 12:30' da canlı yayında Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM) Merkez Müdürü Prof Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN Çukurova Üniversitesi  (ÇÜ)  bünyesinde faaliyet gösteren ''Cinsel Taciz Cinsel Saldırıya Karşı Destek Biriminin) tanıtımı ve sunduğu hizmetler hakkında röportaj gerçekleştirilmiştir.

2) 22-23 Temmuz tarihlerinde C.Ü Kongre Merkezinde  gerçekleştirilen ''Çukurova Üniversitesi Tanıtım ve Tercih günleri''nde  Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM) Tanıtım Stantını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Meryem TUNCEL'e desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tanıtım ve Tercih Günleri ile ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

3) Çukurova Üniversitesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Açılış etkinlikleri kapsamında Çukurova Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi “Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırıya karşı Destek Birimi (CTS) tanıtımı yapıldı. Konferans ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

4)  "Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırıya Karşı Destek Birimi’nin (CTS)" Birim Kurul Üyeleri ile toplantı gerçekleştirildi. 8 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantı ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.