2024 Yılı

1) “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konferansı” kapsamında; Çağ Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇAĞKAM) ev sahipliğinde Üniversitemize ait  "Cinsel Taciz Cinsel Saldırıya karşı Destek Birimi (CTS)"  tanıtımı yapılmıştır. onferans ile bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2) 7 Mart 2024 tarihinde Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı tarafından Yapılandırılmış Uzmanlık Eğitimi Etkinlikleri kapsamında “Kadına Yönelik Şiddet” başlığı altında seminer düzenlenmiştir. Seminer ile bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

3) 15.13.2024 tarihinde Tıp Fakültesi “Hekimlik Uygulamaları” dersi kapsamında Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencileri ile toplantı yapıldı. Toplantı ile bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.